NaslovnicaEnglishKontakt
nogodnomaster.jpg

Sadraj
Naslovnica
Platforma enske mree
Kodeks
Struktura
lanice Mree
Izjave
Aktivnosti
Kolumne
Kampanje
enska mrea u medijima
Nasilje prema enama
Korisni linkovi
Plan stranice

Facebook
facebook.png
Dan ena 2014.
2014-03-08 13.01.35.jpg
18 myths of prostitution

18 myths of prostitution
Dan ena 2013.

Dan ena 2010.
dug-zenama.jpg

Dan ena 2009.
crkva

Koalicija za sekularizam
100 godina ...
Dan ena 2008.
let082.jpg
Dan ena 2007.
0018danzena07.jpg
Press clips

Nacionalna zaklada dodijelila sredstva organizaciji koja negira ljudska prava Ispis E-mail
Administratorica   
Srijeda, 27 Prosinac 2017

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog drutva objavila je popis organizacija kojima su dodijeljena sredstva putem Institucionalne podrke stabilizaciji i/ili razvoju udruge.

Putem ovog natjeaja dodjeljuju se sredstva organizacijama civilnog drutva koje (kako je i navedeno u tekstu natjeaja) svojim djelovanjem doprinose demokratizaciji i razvoju civilnoga drutva, prije svega zatiti i promicanju ljudskih prava.

Najstroe osuujemo injenicu da su sredstva namijenjena zatiti i promicanju ljudskih prava prvi put od osnutka Nacionalne zaklade za razvoj civilnog drutva dodijeljena organizaciji koja negira sam koncept ljudskih prava i aktivno se zalae protiv ljudskih prava manjinskih skupina nacionalnih manjina, izbjeglica, lezbijki, gejeva, biseksualnih i transrodnih osoba, ateista/ateistkinja, kao i ljudskih prava ena.

Udruga U ime obitelji, koja je dobila trogodinju potporu za svoje djelovanje aktivno djeluje protiv najviih vrednota iz lanka 3. Ustava RH: zatite prava ovjeka, nacionalne ravnopravnosti i ravnopravnosti spolova.

enska mrea Hrvatske trai od Upravnog odbora Nacionalne zaklade da hitno provede reviziju cijelog natjeajnog postupka i da utvrdi i javno odgovori na pitanje kako je dolo do toga da sredstva namijenjena demokratizaciji i zatiti ljudskih prava budu dodijeljena udruzi koja djeluje protiv demokratizacije i ljudskih prava.


 
Sljedea »
Povratak na vrh!
© 2024 �enska mre�a Hrvatske - Women's Network Croatia
Povratak na vrh!